yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın merdivenleri derece önemli olan gayrı bir yapı ise yangın merdiveni kapısı doğrusu (yangın kapısı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi dünya verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sayesinde elan risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mütehassıs mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda berenarı duyarlı davranışları sergilemektedir.

Bununla yan yana, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen ayrıksı bir faktör bile kullanılan gereç ve kalitedir. Yangın merdiveni sistemleri genellikle çelik yahut düzenüminyum gibi dayanıklı malzemelerden

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en yönlü fiyat politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini durumunda taammüden projeye iyi yangın merdiveni uygulamasına müşterek karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Dolgular ile kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın bapsı yangın kapısı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Olası yangın yahut rastgele bir tehlike durumunda binayı güdük sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları örgülmaktadır.

Açılıp - kapanma anlayışlevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu gidişat yoklama edilmelidir. 

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mamultır ve alelumum modern binalarda kullanılır.

çatı midei yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmış olmalıdır. Başkaca, yangın merdivenlerinin ahenkli hizmetının bünyelması ve dayanıklı olmalarının sağlanması önemlidir.

Bu proje, büsbütün yönetmeliğe yarar şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye onayını alarak imalat davranışlemlerine kafalıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha itimatlı bir yer yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle yemeden içmeden iletişime geçerek hizmetimizle ait detaylı malumat alabilirsiniz.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Sahanlığın en azca genliği ve uzunluğu, merdivenin çokliğinden az olanaksız. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Kesilme adetsı: Binaların yamaç skorsı bapların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı mimarilarda her katta bir kıta acil çıkış bapsı iz almalıdır. Mualla katlı dokumalarda katlar arasındaki intikallerde bile kapılar bulunabilir.

Report this wiki page